Ruski jezik - sudski
tumači i prevodioci

sa ruskog jezika najčešće prevodimo projektnu, medicinsku, tehničku i tendersku dokumentaciju…
architecture-3267405_960_720
st-petersburg-russia-3747214_960_720
st-petersburg-russia-3760423_960_720

U okviru agencije Versus sa ruskog jezika najčešće prevodimo projektnu, medicinsku, tehničku i tendersku dokumentaciju, a takođe i pravna akta, sertifikate i dokumenta iz oblasti obrazovanja, sa ili bez overe sudskog tumača.

Takođe, pored prevođenja serija i filmova, kao i ostalih specifičnih sadržaja po potrebi svakog klijenta, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće vrste prevoda:

Pravo i administracija
Specijalizovali smo se za prevođenje pravno-administrativnih dokumenata a prevodioci imaju najmanje 5 godina iskustva u ovoj oblasti
Finansije i bankarstvo
Poznavaoci smo finansijsko-bankarske terminologije, osiguranja i investicija.
Proizvodnja i trgovina
Za ovu oblast potreban je tehnički jezik specifičan za industriju i određene proizvode, njihove sastavne delove i proizvodne tehnologije.
Automobilska, avio i železnička industrija
Možemo se pohvaliti cifrom od preko 10.000 prevedenih stranica iz oblasti homologacije motornih vozila, odnosno opreme i delova vozila, kao i železničkog saobraćaja.
Medicina i farmacija
Prevođenju u oblasti medicine i farmacije neophodno je pristupiti sa velikom ozbiljnošću i odgovornošću, sistematičnošću i znanjem.
Energetika i zaštita životne sredine
Agencija Versus u mogućnosti je da vam ponudi najrazličitije vrste prevoda domenu energetike i zaštite životne sredine, u skladu sa specifičnim potrebama vaše organizacije.
Građevinarstvo i arhitektura
Ponosni smo na naših 30.000 i više prevedenih stranica u u ovoj oblasti, a u prilog ovome govore stotine zadovoljnih inženjera.
Elektrotehnika i IT
Prevođenje vezano za oblast računarstva i IT zahteva specifičan spoj stručnosti, iskustva i aktuelne informisanosti, kao i izuzetnu brzinu.
Internet marketing i reklamiranje - advertajzing
Možemo ponuditi prevod vebsajtova blog postova, onlajn prodavnice, vebinara, advertajzing tekstova ili kataloga.

Sudski tumači za ruski jezik Novi Beograd

Sudski tumači za ruski jezik vrše proces prevođenja dokumenata koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog lica. To su najčešće diplome, svedočanstva završenih razreda osnovne i srednje škole.

Detaljnije

Tu su i ostala dokumenta iz domena obrazovanja, zatim pravna akta, izvodi iz matičnih knjiga, uverenja, državljanstva, lična dokumenta, sertifikati, punomoćja i sudska rešenja i presude. Ukoliko imate potrebu za overenim prevodom sa ili na ruski jezik, a nalazite se na Novom Beogradu, Versus je tu za vas. Sudski tumač svojim potpisom i pečatom garantuje da je prevod veran originalu i u te svrhe je taj dokument dalje validan za korišćenje.

Prevod sa ruskog na srpski jezik

U okviru prevođenja sa ruskog na srpski jezik, Versus, Novi Beograd, nudi usluge prevoda poslovnih i ličnih dokumenata, tekstova različite tematike i problematike…

Detaljnije

…specifičnih sadržaja iz domena ruskog jezika kao i tekstova za potrebe reklama (vizit karte, katalozi proizvoda itd). Često se prevodi projektna, medicinska, tehnička i tenderska dokumentacija, a takođe i pravna akta, sertifikati i obrazovna dokumenta. Nudi se i usluga prevođenja serija i filmova, kao i ostalih specifičnih sadržaja po potrebi svakog klijenta.

Prevod sa srpskog na ruski jezik

Kada je u pitanju prevođenje sadržaja sa srpskog na ruski jezik, sve navede usluge u obrnutom smeru se ovde mogu ponovo navesti kao predmet rada prevodilaca.

Detaljnije

Vrši se prevođenje bilo kog ličnog ili poslovnog dokumenta, a takođe i projektna ili medicinska dokumentacija. Za sve ruske ljubitelje srpske književnosti i pisane reči, ova vrsta prevoda još više približava dve kulture i zemlje. Versus se bavi i prevodima za potrebe reklamiranja i prodaje, a u poslovnom segmentu vrši prevode ugovora, licenci, sertifikata i sve ostale prateće dokumentacije, što je na Novom Beogradu uvek aktuelno. Uvek je aktuelno i prevođenje dokumenata iz oblasti obrazovanja.

Blog:

01234567890012345678900123456789001234567890+

Klijenata

Naši klijenti su zadovoljni uslugama i verni nam od 2013.
01234567890.01234567890

Naša ocena

Dali su nam ocenu Excellent na Google recenziji.
012345678900123456789001234567890

Prevodilaca i tumača

Broj naših prevodilaca, sudskih tumača, lektora i redaktora.
0123456789001234567890012345678900123456789001234567890+

Prevedenih stranica

I više od toga, u različitim oblastima.

Poštujemo rokove

Strogo poštujemo rokove isporuke i sve dogovore.

Nove tehnologije

Koristimo nove tehnologije i prevodilačke alate.

Kurirska dostava

Besplatna dostava na adresu za iznose preko 5.000 din.

Niže cene

Niže cene za stalne klijente i mogućnost sklapanja ugovora.
POUZDANOST DRUGO IME

Zašto da poverite svoj prevod našoj agenciji?

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših prevodilaca, vaš prevod će u potpunosti biti veran originalu, istovremeno u skladu sa jezičkim i kulturnim okruženjem jezika na koji se prevodi.

Svoj prevod ćete dobiti na vreme i u skladu sa našim dogovorom, bez obzira na količinu, vrstu prevoda, oblast prevođenja i jezički par.

U agenciji Versus insistiramo na zdravoj saradnji. Temeljno ćemo proučiti vaša dokumenta, i realno odgovoriti na vaša očekivanja. Potrudićemo se da izađemo u susret svim vašim specifičnim zahtevima.
https://www.versusprevodi.com/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png

O nama najbolje govore komentari naših klijenata:

Sve pohvale!

Sve pohvale, detaljni i profesionalni. Prevod koji sam od njih dobila je beprekoran.

Svetlana Stojiljković

Delighted!

I am delighted by the efficiency, professionalism and speed at which the agency is delivering translations. Overall, I cannot recommend them strongly enough!

D P

Veoma ekspeditivni

Jasni, koncizni, veoma ekspeditivni.... Very good recommendations!

Sonja Đurković

Precizni i tačni!

Jako ljubazni, precizni, tačni, sve pohvale!

Jadranka Marinković

You can rely on them 100%

It is with much pleasure that we are recommending the services of Versus Translation Agency. We have nothing but praise to say about them. They do an excellent job, always meet deadlines, and are always kind.

Katarina, Bank of China Serbia a.d.

Brza usluga

Brza usluga, poštovanje rokova, stručni prevodi. Za svaku preporuku!

Tamara Žujović

ŽIVELI

Versus Agency is the best one, so effective, business like, professional! All the compliments for the five star service rendered!

Fady Fayad, Lebanon

True language professionals

They are well organized and provide excellent translation services! I warmly recommend it to anyone who is looking for true language professionals!

Ana Panić

U 3 KORAKA

Kako da poručite prevod

1

UPIT

Dokumenta možete dostaviti skenirana putem mejla (Viber, WhatsApp) ili u bilo kom drugom ulaznom formatu i/ili doneti ih lično u našu kancelariju u toku radnog vremena, zakazivanje nije potrebno. Naglasite:

 •       na koji jezik se prevodi dokumentacija
 •       da li je potrebna overa sudskog tumača
 •       rok za izvršenje prevoda ili projektnog zadatka
 •       kontakt osobu i telefon.

APOSTIL PEČAT

Pre donošenja ili slanja dokumenta za prevod, proverite da li je potrebno da se na isti stavi Apostil pečat (Apostille), s obzirom da se i on prevodi. Apostil se može dobiti u Prvom osnovnom sudu

OVERA SUDSKOG TUMAČA

Ukoliko prevod ide sa overom sudskog tumača, originalnu dokumentaciju možete doneti naknadno na uvid i spajanje sa prevodom.

2

PONUDA

Nakon određivanja tačnog broja prevodilačkih strana, oblasti prevođenja i ostalih pojedinosti koje utiču na konačnu cenu prevoda – šaljemo ponudu koja uključuje rok i cenu.

CENOVNIK

U našem cenovniku možete videti cene za grupe jezika koje važe za jednu prevodilačku stranu. Prevodilačka strana iznosi 1800 karaktera sa razmacima ili 250 reči (Word Count) i može u manjoj ili većoj meri da se razlikuje od fizičke strane dokumenta.

ROKOVI

Rok za izradu prevoda do 3 strane je jedan do dva radna dana. Za više dokumenata, rok se određuje u zavisnosti od raspoloživosti naših prevodioca i tumača. Kod projektnih zadataka smo uglavnom fleksibilni sa rokovima i u većini slučajeva izlazimo u susret Naručiocu posla.

3

REALIZACIJA

Nakon potvrde u pisanoj formi da vam odgovaraju rok i cena, počinjemo sa radom.  Po završetku prevoda, obaveštavamo kontakt osobu o završetku prevoda  / projektnog zadatka i iznosu za plaćanje. Prevod dokumenata možete preuzeti ili ga možete dobiti u formi pdf-a na email ukoliko je uplata prethodno registrovana ili vam prevedena dokumenta možemo poslati našom kurirskom ili Post Express službom.

POPUSTI

Za veći obim posla odobravamo procentualne popuste, a okvirnu cenu prevoda vašeg dokumenta možete BESPLATNO izračunati ovde.

  Besplatna procena

  Pošaljite dokument na besplatnu procenu!

  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  bt_bb_google_maps_coverage_image
  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  Lokacija
  bt_bb_google_maps_coverage_image
  Pratite nasBudimo u kontaktu
  companies reputation logo
  international federation of translators logo
  eulita logo
  udruzenje naucnih i strucnih prevodilaca srbije logo

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.