Prevodilac i sudski tumac za
hrvatski jezik - Novi Beograd

Iako sasvim razumljiv jezik naših suseda, neophodno je da se zvaničnim instancama i poslovnim partnerima iz Hrvatske obratite na hrvatskom jezik. Tada na scenu nastupa naš prevodilac i sudski tumač za hrvatski jezik.
1
sudski tumac za hrvatski jezik beograd

O sličnostima i razlikama između hrvatskog i srpskog jezika rasprave se vode gotovo dva veka. Mišljenja lingvista ostavljamo po strani, a iz iskustva tvrdimo da je prevod sa hrvatskog na srpski, u profesionalnoj upotrebi, neophodan.

Hrvatski jezik je deo identiteta hrvatske nacije, a zbog burnih istorijskih okolnosti postao je i više od toga. Iz navedenih razloga veoma je korisno, a u zvaničnim situacijama i neophodno da se, umesto na srpskom, poslovnim partnerima i drugim zainteresovanim stranama iz Hrvatske obratite na hrvatskom jeziku.

Ako vam na sve to treba i sudski tumač za hrvatski jezik, Versus Novi Beograd nudi usluge prevoda i overe sudskog tumača sa hrvatskog na srpski jezik i obrnuto.

Sudski tumač za hrvatski jezik Novi Beograd

Hrvatskim jezikom, jednim od zvaničnih jezika Evropske unije, u Hrvatskoj govori oko pet i po miliona ljudi. Iako su hrvatski i srpski srodni i slični, sudski tumač za hrvatski jezik je veoma tražen. Prevodi zvaničnih dokumenata, potrebni za pravne i ekonomske poslove, da bi imali vrednost originala moraju biti overeni pečatom sudskog tumača.

Detaljnije

Sudski tumač za hrvatski jezik agencije Versus Novi Beograd vam je na raspolaganju za sve vaše potrebe. Lako smo dostupni, bilo gde da se nalazite. Funkcionišemo veoma jednostavno – dokumente nam možete poslati koristeći usluge kurirske službe, a mi ćemo ih prevesti i, overene pečatom sudskog tumača, vratiti na isti način. Razmena između dve susedne zemlje je velika u svim oblastima, komunikacija takođe. Ukoliko imate nedoumice vezane za potrebe prevođenja ili određene nedoumice kad je u pitanju sudski tumač za hrvatski jezik, obratite nam se i rešićemo sve. Spremni smo da odgovorimo na sva vaša pitanja i obezbedimo vam prevod u najkraćem mogućem roku.

Prevod sa hrvatskog na srpski jezik

O sličnostima i razlikama između hrvatskog i srpskog jezika rasprave se vode gotovo dva veka, preciznije, još od reforme koju je sproveo Vuk Karadžić. I za lične neformalne potrebe biće vam nepoznato značenje izvesnih reči i izraza. Jedna od osobina hrvatskog su narečja – pojam u hrvatskom jeziku definisan šire od uobičajenog pojma dijalekta.

Detaljnije

Štokavsko, čakavsko i kajkavsko narečje sadrže različite dijalekte, pa za prevodioce na srpski ima sasvim dovoljno posla. Mi vam nudimo pomoć, a iz iskustva znamo da najviše tražite prevod dokumenata za koje je potrebna preciznost u izražavanju. Obično su to biznis dokumenti, stručni i naučni tekstovi, medicinska dokumentacija, turistički prospekti… Sa hrvatskog na srpski prevodimo i titlove filmova i emisija, veb sadržaje, i sve materijale za koje naručilac želi da budu prezentovani na srpskom jeziku.

Prevod sa srpskog na hrvatski jezik

Hrvatski jezik je deo identiteta hrvatske nacije od 11. veka, a zbog burnih istorijskih okolnosti postao je i više od toga. Iz navedenih razloga veoma je korisno, a u zvaničnim situacijama neophodno da se, umesto na srpskom, partnerima iz Hrvatske obratite na hrvatskom jeziku. Nije vam potreban sudski tumač za hrvatski jezik već samo običan, ali profesionalan prevod? Nikakav problem, prevodioci agencije Versus Novi Beograd će sa punom pažnjom i velikim iskustvom, stručno i odgovorno, prevesti sa srpskog na hrvatski jezik sve što vam je potrebno.

Detaljnije

Obično su to pismeni prevodi – prevodi poslovnih, sudskih i ličnih dokumenata, kataloga, internet prezentacija, knjiga, stručnih članaka pripremljenih za objavljivanje… Prevođenjem promotivnih i sličnih materijala namenjenih hrvatskom tržištu ukazaćete korisnicima poštovanje i napraviti prvi pozitivan korak prema budućoj saradnji. Pored pismenog, spremni smo da vam obezbedimo i usmeni prevod, sa srpskog na hrvatski jezik, i u drugom smeru, ukoliko se ukaže potreba.

01234567890012345678900123456789001234567890+

Klijenata

Naši klijenti su zadovoljni uslugama i verni nam od 2013.
01234567890.01234567890

Naša ocena

Dali su nam ocenu Excellent na Google recenziji.
012345678900123456789001234567890

Prevodilaca i tumača

Broj naših prevodilaca, sudskih tumača, lektora i redaktora.
0123456789001234567890012345678900123456789001234567890+

Prevedenih stranica

I više od toga, u različitim oblastima.

Poštujemo rokove

Strogo poštujemo rokove isporuke i sve dogovore.

Nove tehnologije

Koristimo nove tehnologije i prevodilačke alate.

Kurirska dostava

Besplatna dostava na adresu za iznose preko 5.000 din.

Niže cene

Niže cene za stalne klijente i mogućnost sklapanja ugovora.
POUZDANOST DRUGO IME

Zašto da poverite svoj prevod našoj agenciji?

Naš prevodilac i sudski tumač za hrvatski jezik poseduje dugogodišnje iskustvo te znajte da će vaš prevod u potpunosti biti veran originalu, istovremeno u skladu sa jezičkim i kulturnim okruženjem jezika na koji se prevodi.

Svoj prevod ćete dobiti na vreme i u skladu sa našim dogovorom, bez obzira na količinu, vrstu prevoda, oblast prevođenja i jezički par.

U agenciji Versus insistiramo na zdravoj saradnji. Temeljno ćemo proučiti vaša dokumenta, i realno odgovoriti na vaša očekivanja. Potrudićemo se da izađemo u susret svim vašim specifičnim zahtevima.
https://www.versusprevodi.com/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png

O nama najbolje govore komentari naših klijenata:

Sve pohvale!

Sve pohvale, detaljni i profesionalni. Prevod koji sam od njih dobila je beprekoran.

Svetlana Stojiljković

Delighted!

I am delighted by the efficiency, professionalism and speed at which the agency is delivering translations. Overall, I cannot recommend them strongly enough!

D P

Veoma ekspeditivni

Jasni, koncizni, veoma ekspeditivni.... Very good recommendations!

Sonja Đurković

Precizni i tačni!

Jako ljubazni, precizni, tačni, sve pohvale!

Jadranka Marinković

You can rely on them 100%

It is with much pleasure that we are recommending the services of Versus Translation Agency. We have nothing but praise to say about them. They do an excellent job, always meet deadlines, and are always kind.

Katarina, Bank of China Serbia a.d.

Brza usluga

Brza usluga, poštovanje rokova, stručni prevodi. Za svaku preporuku!

Tamara Žujović

ŽIVELI

Versus Agency is the best one, so effective, business like, professional! All the compliments for the five star service rendered!

Fady Fayad, Lebanon

True language professionals

They are well organized and provide excellent translation services! I warmly recommend it to anyone who is looking for true language professionals!

Ana Panić

  Besplatna procena

  Pošaljite dokument na besplatnu procenu!

  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  bt_bb_google_maps_coverage_image
  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  Lokacija
  bt_bb_google_maps_coverage_image
  Pratite nasBudimo u kontaktu
  companies reputation logo
  international federation of translators logo
  eulita logo
  udruzenje naucnih i strucnih prevodilaca srbije logo

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.