Prevodilac i sudski tumac za
nemacki jezik - Novi Beograd

Nemačku tačnost, preciznost i doslednost dobijate i u našim prevodima…
Ako vam treba sudski tumač za nemački jezik, znajte da kod nas možete sve da završite.
1
neuschwanstein-2602208_960_720
sudski tumac za nemacki jezik novi beograd

Kao što su Nemcima tačnost, preciznost i doslednost od velikog značaja, tako i mi znamo da vaše zadovoljstvo i uspešnost prevoda zavisi upravo od pomenutih karakteristika.

Sudski tumač za nemački jezik (ili sudski prevodilac) vrši proces prevođenja dokumenata i dokumentacije svih vrsta, za koje je potrebna overa pečatom ovlašćenog lica.

Sudski tumač za nemački jezik Novi Beograd

Sudski tumač za nemački jezik, agencije Versus Novi Beograd, se bavi procesom prevođenja dokumenata za koje je potrebna overa pečatom ovlašćenog lica. Dokumenta koja prevodi sudski tumač su prevodi pravnih akata, izvodi iz matičnih knjiga, uverenja, državljanstva, lična dokumenta, sertifikati, punomoćja, sudska rešenja i presude, diplome, svedočanstva završenih razreda osnovne i srednje škole…

Detaljnije

…te ostala dokumenta iz domena obrazovanja, a takođe i sva dokumenta po potrebi klijenta. Naš sudski tumač za nemački jezik garantuje da je prevod veran originalu upravo svojim potpisom i pečatom. Novi Beograd je sedište naše agencije, te se slobodno javite ukoliko vam je potreban overen prevod.

Prevod sa nemačkog na srpski jezik

Ukoliko vam nije potreban sudski tumač za nemački jezik, već samo prevod sa nemačkog na srpski jezik, znajte da se stručnjaci agencije Versus Novi Beograd uvek brinu da pružena usluga bude na zahtevanom nivou. Česti prevodi u smeru nemački-srpski su vezani za deklaracije proizvoda, opise tehničke, medicinske i projektne dokumentacije, kao i za potrebe marketinga.

Detaljnije

Za sva naučna znanja u savremenom trenutku, prevodi sa nemačkog su dragoceni i zbog toga se zahteva besprekoran prevod i sigurnost. Takođe se vrše prevodi u oblasti obrazovanja i pravnih propisa i procedura, a ostaje uvek mogućnost prilagođavanja specifičnim zahtevima klijenta.

Prevod sa srpskog na nemački jezik

U današnjem društvenom trenutku najveća potreba se javlja upravo oko prevođenja dokumenata sa srpskog na nemački jezik za potrebe selidbe ili zaposlenja.

Detaljnije

Tu se pre svega vrše prevodi diploma fakulteta, uverenja o položenim ispitima, svedočanstava o završenim razredima osnovne i srednje škole i sve prateće dokumentacije iz te oblasti. Pored toga se rade prevodi svih poslovnih i ličnih dokumenata i svih sadržaja vezanih za uspešno poslovanje. Agencija Versus Novi Beograd je uvek otvorena da posluša šta je to što njenim klijentima treba, kako bi uvek bila konkurentna na tržištu.

VIŠE OD SAMO BIZNISA

Oni su nam ukazali poverenje

Sarađujemo sa mnogim prestižnim firmama i kompanijama, kao i državnim organima.
Kad je bio potreban prevodilac i sudski tumač za nemački jezik, mi smo im izašli u susret.
Njihova brojnost i zadovoljsto našim uslugama neprestano raste.
Agencija za bezbednost saobracaja logo
beograd
powerchina logo
bank of china logo
energoprojekt
knjaz milos logo
belgrade airport logo
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
pepco
36
37
38
39
POUZDANOST DRUGO IME

Zašto da poverite svoj prevod našoj agenciji?

Naš prevodilac i sudski tumač za nemački jezik poseduje dugogodišnje iskustvo te znajte da će vaš prevod u potpunosti biti veran originalu, istovremeno u skladu sa jezičkim i kulturnim okruženjem jezika na koji se prevodi.

Svoj prevod ćete dobiti na vreme i u skladu sa našim dogovorom, bez obzira na količinu, vrstu prevoda, oblast prevođenja i jezički par.

U agenciji Versus insistiramo na zdravoj saradnji. Temeljno ćemo proučiti vaša dokumenta, i realno odgovoriti na vaša očekivanja. Potrudićemo se da izađemo u susret svim vašim specifičnim zahtevima.
https://www.versusprevodi.com/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png
U 3 KORAKA

Kako da poručite prevod

1

UPIT

Dokumenta možete dostaviti skenirana putem mejla (Viber, WhatsApp) ili u bilo kom drugom ulaznom formatu i/ili doneti ih lično u našu kancelariju u toku radnog vremena, zakazivanje nije potrebno. Naglasite:

 •       na koji jezik se prevodi dokumentacija
 •       da li je potrebna overa sudskog tumača
 •       rok za izvršenje prevoda ili projektnog zadatka
 •       kontakt osobu i telefon.

APOSTIL PEČAT

Pre donošenja ili slanja dokumenta za prevod, proverite da li je potrebno da se na isti stavi Apostil pečat (Apostille), s obzirom da se i on prevodi. Apostil se može dobiti u Prvom osnovnom sudu

OVERA SUDSKOG TUMAČA

Ukoliko prevod ide sa overom sudskog tumača, originalnu dokumentaciju možete doneti naknadno na uvid i spajanje sa prevodom.

2

PONUDA

Nakon određivanja tačnog broja prevodilačkih strana, oblasti prevođenja i ostalih pojedinosti koje utiču na konačnu cenu prevoda – šaljemo ponudu koja uključuje rok i cenu.

CENOVNIK

U našem cenovniku možete videti cene za grupe jezika koje važe za jednu prevodilačku stranu. Prevodilačka strana iznosi 1800 karaktera sa razmacima ili 250 reči (Word Count) i može u manjoj ili većoj meri da se razlikuje od fizičke strane dokumenta.

ROKOVI

Rok za izradu prevoda do 3 strane je jedan do dva radna dana. Za više dokumenata, rok se određuje u zavisnosti od raspoloživosti naših prevodioca i tumača. Kod projektnih zadataka smo uglavnom fleksibilni sa rokovima i u većini slučajeva izlazimo u susret Naručiocu posla.

3

REALIZACIJA

Nakon potvrde u pisanoj formi da vam odgovaraju rok i cena, počinjemo sa radom.  Po završetku prevoda, obaveštavamo kontakt osobu o završetku prevoda  / projektnog zadatka i iznosu za plaćanje. Prevod dokumenata možete preuzeti ili ga možete dobiti u formi pdf-a na email ukoliko je uplata prethodno registrovana ili vam prevedena dokumenta možemo poslati našom kurirskom ili Post Express službom.

POPUSTI

Za veći obim posla odobravamo procentualne popuste, a okvirnu cenu prevoda vašeg dokumenta možete BESPLATNO izračunati ovde.

  Besplatna procena

  Pošaljite dokument na besplatnu procenu!

  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  bt_bb_google_maps_coverage_image
  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  Lokacija
  bt_bb_google_maps_coverage_image
  Pratite nasBudimo u kontaktu
  companies reputation logo
  international federation of translators logo
  eulita logo
  udruzenje naucnih i strucnih prevodilaca srbije logo

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.