PREVOD PRAVNIH I ADMINISTRATIVNIH TEKSTOVA

Pravo i administracija

Agencija Versus okuplja razrađenu mrežu prevodilaca koji su se specijalizovali za prevođenje pravno-administrativnih dokumenata i imaju najmanje 5 godina iskustva

Agencija Versus okuplja razrađenu mrežu prevodilaca koji su se specijalizovali za prevođenje pravno-administrativnih dokumenata i imaju najmanje 5 godina iskustva.

Jezik prava razlikuje se od svakodnevnog, običnog jezika. Prevođenje pravnih tekstova i dokumentacije zavisi od pravnog sistema jedne države i svaki stručni izraz u ovoj oblasti direktno zavisi od pravnog sistema države i može se gledati samo u kontekstu. Jezik prava ima poseban fond reči i on odražava pravnu tradiciju jedne države.

Statuti, osnivački aktovi, razne presude, tužbe, dokazni materijali, parnični dokumenti i najrazličitije vrste ugovora i zakona, samo su neki od dokumenata koji se vrlo često prevode.

Čak i vrhunski prevodilac npr. beletristike bi imao ozbiljnih problema da prevede neki pravni dokument sa jednog jezika na drugi. S druge strane, nestručan i nesavestan prevod može imati ozbiljne implikacije i negativne posledice na jednu, ili obe uključene strane.

Pored brojnih dokumenata kao što su sudske presude, izvodi iz matičnih knjiga, punomoćja, testamenti, svedočanstva, ovlašćenja i sl. koje su naši stručnjaci i sudski tumači preveli za fizička lica, možemo se pohvaliti velikim brojem kompanija koje su nam verne već godinama i sa kojima imamo odličnu saranju. Poverenje su nam u ovoj oblasti poklonili Bank of China, Knjaz Miloš, Bauwesen, GIZ, VTB banka, JSP i razne advokatske kancelarije.

https://www.versusprevodi.com/wp-content/uploads/2020/12/pravo-i-administracija-altrnative.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Višegodišnje iskustvo u prevođenju stručnih tekstova

Konsultacija sa stručnim saradnicima iz branše

Pouzdana kontrola kvaliteta prevoda

Šta možete da očekujete kada agenciji Versus poverite svoja pravno-administrativna dokumenta:

 • Brzu i jasnu ponudu
 • Menadžera projekta (kontakt osobu) posvećenog vašem prevodu
 • Kontrolu kvaliteta prevoda bez obzira na obim
 • Visoko kvalitetan i tačan prevod, u potpunosti prilagođen duhu ciljnog jezika
 • Isporuku u dogovorenom roku
 • Iskustvo u prevodu specifičnih – tipskih dokumenata kao što su izvodi iz matičnih knjiga, ugovori, testamenti, sudske izjave, pravilnici i sl.
 • Prevod na i sa preko 40 jezika
 • Popust na količinu i ugovore o dugoročnoj saradnji
 • Ugovor o zaštiti podataka
 • Poštovanje svih dogovora
 • Laganu i profesionalnu saradnju

O nama najbolje govore komentari naših klijenata:

Sve pohvale!

Sve pohvale, detaljni i profesionalni. Prevod koji sam od njih dobila je beprekoran.

Svetlana Stojiljković

Delighted!

I am delighted by the efficiency, professionalism and speed at which the agency is delivering translations. Overall, I cannot recommend them strongly enough!

D P

Veoma ekspeditivni

Jasni, koncizni, veoma ekspeditivni.... Very good recommendations!

Sonja Đurković

Precizni i tačni!

Jako ljubazni, precizni, tačni, sve pohvale!

Jadranka Marinković

You can rely on them 100%

It is with much pleasure that we are recommending the services of Versus Translation Agency. We have nothing but praise to say about them. They do an excellent job, always meet deadlines, and are always kind.

Katarina, Bank of China Serbia a.d.

Brza usluga

Brza usluga, poštovanje rokova, stručni prevodi. Za svaku preporuku!

Tamara Žujović

ŽIVELI

Versus Agency is the best one, so effective, business like, professional! All the compliments for the five star service rendered!

Fady Fayad, Lebanon

True language professionals

They are well organized and provide excellent translation services! I warmly recommend it to anyone who is looking for true language professionals!

Ana Panić

https://www.versusprevodi.com/wp-content/uploads/2020/12/pravo_administracija.png
IMAJTE POVERENJE U NAS

Vaše poslovne tajne
sa nama ostaju tajne

Možemo se pohvaliti velikim brojem ugovora, kompanijskih dokumenata, statuta, osnivačkih akata, rešenja, odluka i drugih normativnih akata, prevedenih precizno, tačno i u predviđenom roku.

Jedan od razloga zbog kojih možete imati potpuno poverenje u nas je činjenica da ćemo ugovor o poverljivosti podataka i čuvanju poslovnih tajni u svojstvu prevodilačke agencije potpisati i sa vama, ali i sa prevodiocem kome će biti poveren vaš dokument.

Oblasti prevođenja

Naš tim čine iskljčivo prevodioci koji vladaju terminologijom iz stručnih oblasti i imaju značajno prevodilačko iskustvo u svojim oblastima.

U želji da vam ponudimo tačne, svrsi prilagođene i precizne prevode, u skladu sa dogovorenim rokovima, okupili smo tim prevodilaca koji vladaju kako jezičkim veštinama oba jezika iz prevodilačkog para, tako i stručnim znanjem iz sledećih oblasti u okviru kojih nudimo svoje usluge:

ŠTA JE VAMA POTREBNO

Naše usluge

Bilo da je oblast prava, finansija, medicine, marketinga, arhitekture, građevine, elektrotehnike ili mašinstva, naš tim stručnih prevodilaca i konsultanata prevešće vaše dokumente na željeni jezik precizno, tačno i u roku.
Pečat sudskog tumača daje prevodu status pravosnažnog dokumenta. Budite potpuno sigurni u verodostojnost prevoda koje overimo.
Kada osmišljavate reklamnu kampanju ili pripremate seminar na stranom jeziku, sigurnije je osloniti se na jezičku podršku profesionalaca iz branše. Važan je izbor reči i snaga poruke koju želite da prenesete.
Lekturisanje teksta sa lokalizacijom je korak ispred plasiranja teksta ciljnoj publici. Ne dozvolite da vaš rad ostane neprimećen samo zato što nije prigodno spakovan u adekvatnu ambalažu.
Simultani prevod odvija se u realnom vremenu i obično na visokom nivou okupljanja, te je neophodan besprekoran prevodilački rad. Jamčimo kvalitet i rezultate dobro obavljenog posla.
Konsekutivni prevod ostavlja prevodiocu sekunde prostora da preoblikuje izgovoreno u duhu ciljanog jezika. Donosimo vrhunski profesionalizam u vašu govornu situaciju.
Obezbeđujemo lake montažne kabine za simultano prevođenje, video monitoring, slušalice, ozvučenje, prevodilački pult i kompletnu konferencijsku opremu.
Plasirajte informaciju kojom želite da privučete krstaše internetom da obrate pažnju na vaš brend. Nudimo uslugu pisanja različitih vrsta digitalno-marketinških sadržaja u skladu sa vašim potrebama.

  Besplatna procena

  Pošaljite dokument na besplatnu procenu!

  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  bt_bb_google_maps_coverage_image
  VersusKontakt informacije
  Kancelarija – NOVI BEOGRAD

  Telefon:
  011 770 5519

  Mobilni:
  065 844 5066

  Email:
  info@versusprevodi.com

  Adresa:
  Jurija Gagarina 14 lj / 6,
  zgrada Suncokret, Belville,
  11070 Novi Beograd

  Kancelarija – CENTAR

  Telefon:
  011 408 1 000

  Mobilni:
  065 844 5064

  Email:
  tumac@versusprevodi.com

  Adresa:
  Stanoja Glavaša 29, lokal 4
  Palilula, 11000 Beograd

  Lokacija
  bt_bb_google_maps_coverage_image
  Pratite nasBudimo u kontaktu
  companies reputation logo
  international federation of translators logo
  eulita logo
  udruzenje naucnih i strucnih prevodilaca srbije logo

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.

  Copyright by Versus. All rights reserved. Powered by superscript.